Banderoller/Vepor

Banderoller är en av de vanligaste varianterna av reklambärare som har ett brett användningsområde. Det finns flera olika material som lämpar sig olika bra för ändamålen. De flesta av materialen vi använder är brandklassade vilket ibland kan vara ett krav vid olika evenemang.

Olika material

Mesh är ett PVC material 330g som är hålat och lämpar sig för platser där det blåser mycket eller om stora banderoller monteras på byggställningar eller liknande. Hålen i PVC materialet gör att en del av vinden blåser igenom vilket tar bort en stor del av vindbelastningen. Kanterna är vikta och svetsade vilket är ett måste på mesh för att få en lång livslängd.

PVC 500-550g frontlit är det vanligaste banderollmaterialet som passar till de flesta användningsområden. Tryck på båda sidor är möjligt på detta material. Kanter är vikta och svetsade för maximal styrka.

Decor 205g är ett finare alternativ till PVC och mesh, det kan med fördel användas både inomhus och utomhus. Trycket på denna täta textil ger ett mycket bra tryck och detta är vanligt på mässor, butiker samt backdrops.

Andra material. Vi har givetvis en rad andra material för olika ändamål, fråga om ingen av dessa vanliga alternativ passar din installation.

Vad ingår?

På våra banderoller så ingår den konfektion du behöver för din installation, öljetter, keder, förstärkta kanter, kanal mm, allt du behöver för att din banderoll ska passa just din installation och bli så hållbar som möjligt.

Priser banderoller vepor:

Mesh:            1-30m² 125:-/m²     31-50m²   105:-/m² 50- offert

Frontlit PVC: 1-30m²  125:-/m²    31-50m²   105:-/m²    50- offert

Decor:           1-30m²  185:-/m²    31-50m²   165:-/m²  50- offert

Övriga material offereras vid förfrågan: Dubbelsidig PVC med block, Dubbelsidig Mesh, Banderoll i reflexmaterial, Non Woven, Flaggväv m.m.

Startkostnad 150:-/ ordertillfälle

Aluminiumprofil keder  200:-/m banderoll (2st profiler inkl spännare)

Banderollstolpar

Banderollstolpar

Klicka på bilden för info
Banderollstolparna förankras med markskruv och de medföljande linorna. Trycket görs vanligtvis på mesh i pvc eller textilmaterial för att minimera vindlasten.
Montagesystem för fasadvepor

Montagesystem för fasadvepor

Vi har olika monteringssystem för fasadvepor. Den vanligaste är kederprofilen där man på ett smidigt sätt kan byta vepan och få en slät och fin fasadvepa.
Meshbanderoll

Meshbanderoll

Meshbanderoll i 330g pvc är kantförstärkt runt om som standard och öljetter är monterade varje 50cm om inget annat önskas. Önskars det kederlist i över och underkant så ingår även detta i kvm priset. Meshmaterialet är brandklassat.
PVC banderoll

PVC banderoll

PVC banderoll frontlit 500g är tät slät banderoll, den är kantförstärkt med öljetter monterade varje 50cm som standard.

Frontlit 500g är brandklassat.

Decor textil 205g

Decor textil 205g

Ska du använda en textilvepa eller backdropp är Decor det rätta materialet. Decor är ett tätt textilmaterial som ger fin tryckkvalité, kan användas både inne och ute. Här finns en mängd olika valmöjligheter för olika installationer: sydda och förstärkta kanter, skurna kanter, öljetter, kardborre, kanal, keder mm. Vilket alternativ du än önskar så ingår det i kvm priset.
12
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron