Fasadflagga / Kioskflagga

På avstånd är det lätt att hitta det man söker när det hänger en fasadflagga ut från väggen, som visar företagsnamnet / loggan. Fasadflaggor och flaggstänger finns i olika format och utföranden. Flaggstången finns i olika längder (2-4m) och lutningar. Flaggan tillverkas i polyester 160-205g, rättvänt tryck på båda sidor med spärrskikt mellan de tryckta materialen.

En mindre variant av fasadflagga är ca 50x70cm och monteras enkelt på ett metallrör (ca110cm) med knopp. Flaggan tillverkas i samma material som den större fasadflaggan.

 

Kioskflagga i PVC eller textil

En kioskflagga tillverkas vanligtvis i vävburen PVC. Vi använder 650-850g PVC för att få en så hög kvalitet och livslängd som möjligt.

En exklusivare variant av kioskflagga som blir allt vanligare är textilflagga. Trycket är då på dubbla 205g polyester vilket ger ett stiligt intryck. Vanligaste formatet på en kioskflagga är 40x60cm men vi kan ta fram storlekar efter önskemål. Det har blivit allt mer populärt med längre flaggor på 100-180cm. Vi tar givetvis fram flaggan i det utförande som ni önskar.

 

Liten fasadflagga (klicka på bilden)

Liten fasadflagga (klicka på bilden)

En fasadflagga i formatet 50x70cm tillverkad i flaggtextil.

Formatet på flaggan är lite större och röret är längre (ca130cm) än den enklare kioskflaggan.

 

Kioskflagga textil  (klicka på bilden)

Kioskflagga textil (klicka på bilden)

En kioskflagga tillverkad i flaggtextil. Detta ger ett mer exklusivt intryck än de traditionella kioskflaggorna i pvc. Samma mast och fäste som en vanlig kioskflagga.

 

 

 

Kioskflagga   (klicka på bilden)

Kioskflagga (klicka på bilden)

Tillverkas i vävburen PVC 650-850g med liksidigt digitaltryck på båda sidor. Röret är tillverkad i plast (80cm) och levereras med knopp. Väggfäste är tillval.  Vid större antal offererar vi screentryck

 

 

 

Fasadflagga stor  (klicka på bilden)

Fasadflagga stor (klicka på bilden)

Vi tar fram stora fasadflaggor som är anpassade efter fasadflaggstångens längd och lutning. Fasadflaggan tillverkas i 205g flaggtextil som trycks på båda sidor med ett spärrskikt i mellan. Ett blyband sys in i underkant för att tynga ner flaggan.

 

 

Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron